¬

Sompo Japan "ARIS User Day" Röportajı

Consulta Yönetim Danışmanlığı ve Software AG Türkiye tarafından 13 Kasım'da Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen ARIS Kullanıcı Günü Konferansı’nda (ARIS User Day) Türkiye’de ve dünyada dijital dönüşüm & süreç modelleme platformu ARIS’e dair kullanıcı deneyimleri masaya yatırıldı.

Sompo Japan firmasıdan Süreç ve Proje Yönetimi Grup Müdürü, Mehmet Soytorun ile gerçekleştirdiğimiz röportajımızda Mehmet Bey’e süreç yönetimi çalışmalarının şirketler için faydaları, şirketlerinde ne gibi süreç çalışmaları yaptıkları ve ileride odaklanmak istedikleri süreç çalışmalarının neler olduğu vb. sorularımızı yönelttik.

Mehmet Bey, Süreç iyileştirme çalışmalarında karlılık, çalışan ve müşteri memnuniyetini artırmanın önemine değinerek, kendi firmalarında da bu değerleri gözeterek, verimlilik konusunda fark yaratmayı hedeflediklerini belirttiler.

Henüz süreç yönetimi aracı kullanmasalar da verimliliği artırıcı merkezi operasyon çalışmaları vb. ekiplerde süreç çalışmaları yapılmasına önem verdiklerinin altını çizdiler.
 



Çözüm Ortaklarımız


 The European House - Ambrosetti
 Software AG
 Pandea
 board
 UiPath
 Centric Software
 Alteryx
 Qlik
 Robusta
 Knowbe4
 Bilge Adam